Få overskud i hverdagen med en juicekur

Juicekurer er det nyeste indenfor vægttab, træningskost og generelt bare sund ernæring. Med det store udvalg af varianter af smoothies og juices er du sikker på, at du nok skal finde en, der passer til dig og dine ønsker. Så hvad enten du virkelig har lyst til at tabe dig et par kilo eller bare vil have et sundt kosttilskud og styr på vitaminerne på en let og sjov måde så prøv en juicekur. Ud over at være et frisk pust i din hverdag vil juicekuren være med detoxe din krop, så du er klar til nye udfordringer med et friskt og åbent sind.

En juice kan sagtens være mættende og sjov samtidig

Mange tror, at juice ikke kan være en substitution for en almindelig kost, men faktisk kan man med en juicekur få alt det nødvendige af vitaminer og mineraler som din krop har brug for og tilmed blive mæt. Det afhænger bare af indholdet af din juice. Hvis du gerne vil have en mættende juice kan du eksempelvis vælge én med banan, kartofler eller græsk yoghurt til at lægge en god bund. Samtidig vil et pift af ingefær være godt for dit helbred og virkelig være med til at booste dit immunforsvar.

 

En anden vigtig ting at være opmærksom på, hvis du overvejer at gå på juicekur er balancen mellem frugt og grønt. For meget frugt i en juicekur vil være med til at øge dit blodsukker, så hold dig hellere til varianterne med mere grønt for de bedste resultater. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en juicekur vil kunne hjælpe dig i dit liv eller har du brug for inspiration til din juice så gå ind på Living superfood.