Fik inspiration til en god gang parmassage

Godmorgen Danmark!

Det er godt nok blevet koldt udenfor, og det er jo også ensbetydende med at det er blevet rigtig godt vejr til at hygge. Jeg har planlagt en lille overraskelse til kæresten med varm kakao, tæpper, dyner og en god film i aften, når hun kommer hjem fra arbejde. Glæder mig til at se hvordan hun kan lide det.

Derudover vil jeg gerne lave en hyggelig par-date dag med kæresten, hvor vi skal ud og forkæles med lidt lækker mad, og så slutte af med en god omgang parmassage. Jeg fik denne idé, da jeg sad og kiggede rundt på en af de blogs, som jeg godt kan lide at følge. Jep, jeg kan godt anbefale den blog, hvis du mangler lidt ekstra blog-læsning udover min blog.

Par massage

Min kæreste og jeg har 3-års dag her d. 14. December, og det er den dag jeg håber, at vi kan komme ud og få en lækker parmassage. Jeg bliver nok nødt til at ringe lidt rundt omkring, for at se om vi kan finde et godt sted, som har tid og plads på så kort tid. Det bør være muligt, men man ved jo aldrig. Heldigvis bor vi jo i København, så der er nok større chance for at finde et sted, som har tid, end hvis vi nu boede ude på landet.

Jeg håber I alle sammen kommer til at få en alletiders jul. Jeg skal ud og have fundet kalenderlys og en masse pynt her i løbet af dagen, og så kan det være at I er heldige at se lidt billeder her på bloggen.