Find den rigtige flyttemand

Når du flytter er der tusinde ting som du skal have styr på. Der er først og fremmest bøvlet med at få solgt det gamle hus og finde et nyt. Man skal hyre en ejendomsmægler som har styr på lokalområdet og finde en som kender det område man gerne vil flytte hen til. Man skal hyre en advokat, sådan man ikke bliver taget ved næsen, og man skal sørge for at det nye sted er indenfor en overskulelig rækkevide af job og skolegang til ungerne. Samtidig skal man hyre en byggesagkyndig til at tjekke om det nye sted er i orden. Til syvende og sidt skal man så til at pakke alle sine ejendele ned i kasser, sorterer dem sådan man kan finde det igen og få det bikset over til det nye sted.

 

Det kan være svært at finde den rette flyttemand til jobbet

De fleste vil nok bruge en flyttemand til sådan en opgave da de både har bilerne og musklerne til at kunne få alle dine ting sikkert fra A til B. Mange tror at det at vælge en flyttemand er noget af det mest simple i verden. At man bare slår op på de gule sider, og tager den første og bedste til jobbet, men sådan forholder det sig slet ikke. Der kan være kæmpe forskel i både service, pris og kvalitet, og hvis ikke du holder tungen lige i munde, kan du ende med at betale overpris eller få et produkt som slet ikke passer til dine behov.

Få hjælp til at sammenligne de forskellige firmaer og finde det som passer dig

Men hvad kan du gøre for at vælge rigtigt når du skal flytte? Først og fremmest skal du sætte dig ordentlig ind i hvad de forskelige selskaber har at tiblyde og samtidig gøre dig nogle tanker om hvilken slags flytning du skal til at have. Skal du flytte langt eller kort? Hvor meget har du? Og hvor mange ton drejer det sig om. Hvis du for eksempel ikke skal flytte så forfærdeligt meget, som hvis du skal flytte hjemmefra eller fra dit kollegieværelse hvil du kunne finde nogle folk med mindre biler og færre hænder som derfor kan lave dig en bedre pris. Hvis du skal flytte hele villaen til Portugal skal du måske finde dig t firma som kan leverer flere vogne over flere nætter. Hvis du gerne vil have en overskuelig liste over de forskelige firmaer, kan du trykke her

.