Hvorfor skal du købe et panserglas til iPhone 6?

Flere og flere køber panserglas til deres smartphone, så de kan beskytte skærmen. Men er det overhovedet nødvendigt med et panserglas og findes der alternativer, som er mindst lige så gode? Markedet for panserglas er stigende, hvilket blot viser den stigende interesse for dette produkt. For bare få år tilbage, var der ingen der kendte til dette produkt, og der var nok heller ikke lige så mange, som var klar over at de havde behovet. Og så alligevel – vi har nok alle prøvet at være uheldige at tabe vores telefon på et gulv, for så at samle telefonen op og opdage at skærmen var helt smadret. Netop dette illustrerer at der er et stor marked for panserglas og at der dermed også er et behov for det. Besøg denne side for mere info om panserglas til iPhone 6.

 

Hvad er et panserglas?

 

Panserglas bliver altså mere og mere udbredt, men hvad er det egentlig for et produkt? Panserglas fungerer som beskyttelse for din skærm, men det er mere end bare simpelt beskyttelsesfilm. Panserglasset er fremstillet af hærdet glas, hvilket giver glasset dets fantastiske egenskaber. Når glasset er hærdet, kan det bøjes til en vis grad, hvilket vil sige at det kan holde til meget mere end bare almindeligt glas, som en telefonskærm f.eks. er lavet af. Mange produkter kan bryste sig af at være helt op til 9 gange stærkere end det glas, som telefonens skærm er lavet af. Der er derfor al mulig grund til at panserglasset er blevet så populært.

Som så mange andre produkter, kommer panserglas i forskellige kvaliteter og dermed også forskellige prisklasser. Det kan være svært at finde rundt i hvor mange penge man egentlig skal bruge på et produkt, for at det så også holder hvad det lover. Her kan det anbefales at forhøre sig hos venner og bekendte og eventuelt læse anmeldelser på nettet. Prisen er nemlig ikke altid altafgørende. Der findes både gode og dårlige produkter på markedet, som faktisk koster det samme. Det kan derfor godt betale sig at kigge sig lidt om. Når man køber et panserglas, vil man selvfølgelig også gerne have at det beskytter telefonen optimalt.

 

Uden panserglas

 

Mange tænker nok nu – er det overhovedet nødvendigt med sådan et panserglas? Måske er du typen der ikke kaster rundt med din telefon og derfor ikke udsætter den for en masse skader. Hertil må man sige at man kan spare mange penge ved at købe et panserglas, når først ulykken sker. Det sjove ved smartphones er nemlig at de kan gå i stykker på de mærkeligste tidspunkter. Måske har du tabt telefonen på hårde fliser et par gange uden at der er sket noget. Pludselig kan man opleve at skærmen går i stykker, når man kaster den over i sofaen eller sengen. Pointen er at det ikke er til at forudsige hvornår ulykken skulle ske og derfor kan man heller ikke sige at det aldrig vil ske. Hvis det skulle ske, ville en reparation eller måske en helt ny telefon være langt dyrere end et panserglas.

iphone-6-glas

Beskyttelsesfilm

 

Der findes selvfølgelig også andre produkter på markedet, som også kan beskytte skærmen på telefonen. Et sådant produkt er f.eks. beskyttelsesfilm. Som man måske kan høre på navnet, er det et stykke tyndt film, som man lægger på skærmen. I modsætning til panserglas beskytter filmen kun mod overfladiske ridser og snavs. Et panserglas derimod beskytter også mod hårde slag. Man kan måske spare nogle penge ved at købe beskyttelsesfilm, men man får så heller ikke nær så meget beskyttelse af ens skærm på telefonen.