Det er normalt – men stadig en hård ting at kæmpe med

Hårtab er helt normalt. Både blandt mænd og kvinder, er det en normal ting. Men det gør det altså ikke til en nemmere ting at håndtere. Det har altid været et ømt emne for mig, og har berørt mig meget hele mit liv. Det startede for mig i en meget ung alder. Jeg havde meget tyndt hår, og kunne mærke at det hurtigt blev tyndere og tyndere. Det lægger desværre til min familie, både blandt mændene og kvinderne, så jeg vidste det godt.  ”hårtab er ikke farligt”. ”hårtab sker for mange mennesker”. ”Du ser stadig rigtig godt ud!” Alle mennesker der oplever hårtab, har helt sikkert hør de ting før, ligesom jeg har. Og det er rigtigt! De folk der stadig kan have samme selvtillid, ligegyldigt hårtab, misunder jeg. Og de har alt ret til det! Men jeg oplevede desværre dalende selvtillid.

Min selvtillid dalede i takt med mit hårtab

Efter jeg oplevede mere hårtab, svigtede min selvtillid mig også mere og mere. Dette gik blandt andet udover min livsglæde og livskvalitet. Jeg kender mange der oplever hårtab, også i en lige så tidlig en alder som jeg gjorde, men de fleste har det heldigvis helt fint med det, og det gik ikke udover deres selvtillid ligesom det gjorde ved min. I takt med mit hårtab, mærkede jeg at det gik gevaldigt udover min hverdag og min livskvalitet.

Man må ikke miste håbet

Jeg besluttede mig for at det ikke var det værd, og at jeg fortjente den livsglæde og selvtillid jeg havde førhen. Jeg besluttede mig derfor for at undersøge hvad jeg havde af muligheder for at gøre noget ved mit manglende hår. Jeg blev åbnet op for en helt ny verden – aldrig havde jeg regnet med at der var så mange muligheder.

Det ændrede mit liv

Der er mange måder at takle hårtab på, når man vil i behandling af hårtab. Der er mange muligheder, når du gerne vil have synet af hår på hovedet igen, når du står og kigger i spejlet. For mig var det rigtig vigtigt at det var en permanent, men ikke-kirurgisk behandling. Derfor valgte jeg Scalp micropigmentation (SMP). Dette var uden tvivl den helt rigtige løsning for mig, og gav mig, længe savnet, livsglæde og selvtillid tilbage. SMP er et ikke-kirurgisk indgreb, der vil give illusionen af fyldigere hår, og naturlig flot hårgrænse. Det er kort sagt den perfekte måde for både mænd og kvinder, at camouflere deres hårtab på. SMP giver et naturligt look af fyldigere, tættere hår, ved hjælp af naturlige pigmenter og specialiserede mikronåle. Det er altså en hurtig, permanent og sikker vej til et natuligt look af fyldigere hår på hovedet. Med SMP behandlingen får du et naturligt resultat, hvor behandlerne sørger for at følge dit hårs naturlige struktur og retning. Mit hår har aldrig set bedre ud, og jeg skal aldrig igen bekymre mig om skaldethed og hårtab. Jeg har fået selvtilliden, livsglæden og livskvaliteten tilbage i mit liv. Håret betyder jo så meget for et menneske.