Prøv yoga i Thailand

Yoga er en meget populær motionsform, for man holder sig ikke blot i form, men forbedrer også sit mentale helbred og kommer i bedre kontakt med sin krop og identitet. Der findes flere former for yoga og der er mange forskellige niveauer, så man er altid sikker på at finde et hold der passer til ens ambitioner og erfaring. 2

Hvad er yoga?
Yoga er en motionsform som består af nogle øvelser der kaldes for positioner. Når man udfører disse positioner, ofte i nogle bestemte rækkefølger, så styrker man sine muskler og øger sin smidighed. Oven i det forbedrer man også sit blodomløb og man sænker sit stressniveau markant fordi man også laver vejrtrækningsøvelser. Og dette er blot nogen af fordelene. Sine indre organer, led og sit sind får det også bedre af at dyrke yoga og man får et bedre velvære, hvor man er mere glad, afslappet og med en bedre tro på sig selv og den man er.
Det er meget populært at tage på yoga kurser i udlandet hvor man kan lære det hele fra bunden og på den måde blive bedre og dermed få det bedre. Et populært sted at dyrke yoga er i Thailand. Der er flere opholdssteder hvor man nærmest er isoleret fra omverdenen og formålet er at forbedre sit velvære, både med yoga, meditation og kost. Hvis det lyder lækkert og man gerne vil vide mere kan man kigge på deres hjemmeside: http://freedomyogachiangmai.org/

Yoga i Chiang Mai i Thailand
Opholdsstedet ved Chiang Mai i Thailand har flere forskellige kurser og de kan tilbyde alle niveauer. Der er hold kl. 10 og igen kl. 18. Derudover er der mange workshops som tilbyder ekstra træning i specifikke ting som man muligvis har brug for mere øvelse i. Der er altid plads til at man kan forbedre sig og der er hjælp at hente hvis man ikke synes man rykker sig, eller man har svært ved nogle bestemte øvelser.
Stedet har også deres egen café og restaurant som serverer smoothies og lækker vegetarisk mad så ens velvære også bliver opretholdt helt inderst.