Sådan kan du undgå rynker og folder i huden

Bekymrer du dig også rigtig meget om, hvorvidt dine rynker og folder i huden mon er tydelige, om du mon har for mange af dem, eller om du mon får mange, når du bliver ældre? Så kan det være en god ide allerede nu at overveje, hvad du kan gøre for dig og din hud, så du i fremtiden kan undgå eller blive fri for rynker og folder i huden. Læs med her i artiklen og find ud af, hvad du kan gøre for at undgå de irriterende rynker og folder i huden – det kan for eksempel være med en botox behandling.

Derfor skal du vælge en botox behandling

Men hvorfor skal du så lige vælge en botox behandling i kampen mod dine rynker og folder i huden? Botox er en form for medicin, som faktisk har været til siden 1900-tallet. I starten af år 2000 blev det så godkendt som brug indenfor kosmetik. Her er det især kendt for at behandle de dynamiske rynker og linjer, der kan være i ansigtet. Disse linjer og rynker kommer for eksempel med alderen, når man bruger sine muskler i ansigtet ved sammentrækninger i ansigtets muskler.

Hvad nu hvis jeg endnu ikke har fået rynker?

Hvis du endnu ikke har fået rynker og linjer i dit ansigt, men du stadig går og overvejer, hvor meget disse rynker mon vil gå ud over dig i fremtiden, kan du faktisk også få godt af en botox behandling. En botox behandling kan nemlig også bruges til at forebygge og mindske de rynker, som senere hen i dit liv helt naturligt vil komme frem i huden med alderen.

Hvordan fungerer en botox behandling?

Men hvordan fungerer en botox behandling så faktisk? Det er faktisk ret simpelt. En botox behandling fungerer sådan, at medicinen bliver injiceret ind i musklerne i ansigtet (selve behandlingsområdet). Dette bliver gjort med en meget lille og meget tung nål nogle få millimeter under huden. I en botox behandling er der så et stof, som gør, at dine muskler i behandlingsområdet vil begynde at slappe af. Og det er netop dette stof, som gør, at musklerne (og derved også rynkerne, folderne og linjerne) bliver helt glattet ud.

Dette er værd at vide

Der er nogle få ting, som er gode at vide, inden du får foretaget en botox behandling. For det første tager selve botox behandlingen ikke særlig lang tid. Faktisk blot omkring 10 til 15 minutter. For det andet er en botox behandling delvis smertefri. Man bliver nemlig ikke bedøvet inden botox behandlingen. Ofte bliver smerterne beskrevet som små myggestik, som kun svier, når nålen indsættes og væsken injiceres i huden. Så du kan godt få foretaget en botox behandling, hvis du har en lav smertetærskel.