Styrk immunforsvaret med kost

Immunforsvaret er det i din krop som sørger for, at du ikke bliver syg og at du generelt har en sund og rask krop og derfor siger det sig selv, at immunforsvaret det er noget, som du skal passe på. Læs om hvordan immunforsvaret fungerer på denne side hvor det hele står angivet https://immunforsvar.dk/.

C-vitamin er godt for immunforsvaret

Noget som de fleste ved det er, at C-vitamin er rigtig godt for immunforsvaret og derfor er der mange mennesker som vælger at spise mange citroner og appelsiner og lignende citrusfrugter når de er syge. Men det er dog ikke det smarteste du kan gøre for at gøre noget godt for immunsforsvaret.

 

For i stedet for at lave om på din kost når du først er blevet syg så bør du gøre det løbende og hver dag for det er i hverdagen, at du kan styrke immunforsvaret ved at spise nogle bestemte madvarer og drikke noget bestemt. For når først du er blevet ramt så har immunforsvaret givet op for en lille stund og så er der ikke noget at gøre denne gang, men til gengæld kan du nu begynde at tænke over at du kan spise sundere så det ikke sker igen.