3 slags vibratorer du skal prøve

Vil du gerne gøre det lidt mere spændende inde i soveværelset? Så er der heldigvis masser af forskellige midler, du kan tage i brug. Sexlegetøj er nemlig populært som aldrig før, og det er kommet for at blive. Én af de mest populære former for legetøj er en vibrator. Denne type legetøj kommer i mange forskellige former og farver. Det er meget forskelligt, hvordan de bliver brugt. Nogle bruger dem sammen som par, mens andre kvinder bare har dem for sig selv, når de er alene. Det er smag og behag. Samtidig gør det store udvalg af forskellige former også, at der er er mulighed for at få stimuleret forskellige områder alt efter hvilken form for nydelse, man går efter. Antallet af forskellige slags vibratorer er nærmest uendeligt, men herunder får du en forsmag på tre kategorier, som du helt klart skal prøve.

1. Dildovibratoren – til dig der gerne vil have en snært af realisme

Her er der tale om en af de typer sexlegetøj, der sælger allerbedst – nemlig dildo-vibratoren. Her får man, som navnet måske afslører, det bedste fra to verdener. Der er simpelthen tale om en dildo, der har vibrationer indbygget i sig. Denne type passer perfekt til dig, der gerne vil have fornemmelsen af en penis og samtidig gerne vil opleve de dejlige vibrationer. Modellerne varierer rigtig meget, når det kommer til størrelsen og graden af realisme. Så der er både noget til dig, der gerne vil have en attrap, der kunne gå for at være en ægte penis, og dig, der gerne vil ud i noget lidt mere ekstremt.

2. Klitorisvibrator – fokuseret nydelse på det mest følsomme område

En anden meget populær model er klitorisvibratoren. Med denne variant er alle vibrationer målrettet mod det allermest følsomme område på kvindekroppen – klitoris. En af grundene til, at disse er så populære, er nok, at de typisk er ganske små og enkle i design. Dette gør, at de kommer til at fremstå meget diskrete, hvilket er perfekt for nybegyndere, der kan synes, at sexlegetøj kan blive for vulgært og voldsomt. Derudover er denne type vibrator smart, fordi den egner sig rigtig godt til brug under samleje. Klitorisvibratoren kan tages i brug under akten for at stimulere flere områder samtidigt, således at kvinden får den højeste grad af nydelse.

3. Vibratoræg – til dig der gerne vil søge grænser

Denne tredje kategori inder for vibrator egner sig særligt godt til par. Her er der nemlig tale om et vibratoræg. Det vil sige en lille vibrator, der sættes op i vagina og fjernstyres med en fjernbetjening, som enten er trådløs eller med kabel. Ofte er det en partner, der styrer vibrationerne med fjernbetjeningen. Her er der rig mulighed for sjov og ballade. Er I en smule vovede, kan I som par eventuelt prøve at benytte ægget, når I er ude og gå en tur eller lignende. Det, at den ene har totalt kontrol over den andens nydelse, er, hvad der gør det hele lidt ekstra spændende.