At gøre det rart at sammenlign kviklån

Hvis du har sat en hel dag af til at sammenlign kviklån fordi, at du endeligt har taget dig sammen til at tage sådan et lån, så kan du hermed læse nogle råd til hvordan du kan gøre det til en sjovere og rarere oplevelse.

 

Det at gå ind på internettet og sammenlign kviklån det kan være noget, som ender med at tage dig lang tid. For det kan være, at der er så mange kviklån, at du slet ikke kan nå at komme igennem dem på de to timer, som du oprindeligt havde afsat til projektet. Derimod er du nødt til at gøre det om tirsdagen, hvor det er din hjemmearbejdsdag og hvor ingen af dine kollegaer alligevel kontakter dig da de har glemt, at du er derhjemme. Men hvis du alligevel har afsat hele dagen til det er der ingen grund til, at du ikke skal gøre det sjovt at sammenlign kviklån.

 

Noget af det du kan gøre er at gøre det til et slags spil. Den største præmie ved at sammenlign kviklån er dog lidt langt væk, da det først er en præmie, som du finder det kviklån som du ender med at tage og når du endeligt får pengene udbetalt. Men op til det kan du dog godt give dig selv små præmier. Blandt andet kan du gøre det, at du når du finder et lån, som er bedre end et andet du har fundet belønner dig selv med en kop kaffe. Hvis du er rigtigt god til at finde bedre kviklån så kan det blive lidt for meget med kaffe, og i så fald så kan du skifte hver andet bedre kviklån ud med en lille småkage. Dette kræver dog, at du på forhånd sørger for, at du både har rigtig meget kaffe og rigtig mange småkager.

 

Den største præmie kommer til sidst

Og når så du får pengene udbetalt, som er det lån du har taget på baggrund af en længere analyse af, at du har sammenlign kviklån, så kan du belønne dig selv endnu mere.