Få den bedste kinesiske mad i Horsens

Hvis du er vild med kinesisk mad, burde du sørge for at prøve restaurant Tian Fu i Horsens. Tag ud og spise på denne restaurant og oplev det bedste mad som Kina har at byde på. Her sørges der for at der bliver serveret god og ægte kinesisk mad, lavet og serveret med kærlighed og professionalisme. Du har mulighed for at vælge imellem masser af mad i deres buffet, du kan prøve deres Sushi og der er også a la carte. Du kan altså regne med god mad og god betjening i denne restaurant. Både god service og kundevenlighed er et fokus hos Restaurant Tian Fu, og er lige så vigtigt som det at deres sushi er perfekt. Denne sushi bliver lavet af udelukkende friske råvarer. 

Bestil kinesisk catering til dine arrangementer

Hos Restaurant Tian Fu, er der også mulighed for at få catering til dine arrangementer, om det er fest, konfirmation eller noget helt tredje. Du kan være sikker på at få en god og vellavet menu til dit arrangement. Ved catering kan du vælge imellem fire forskellige buffeter. Ved de forskellige muligheder af buffeter til din fest, kan du ved to af disse, få gratis levering, hvis arrangementet foregår i Horsens, og du får gratis varmeplader med i købet. Her skal du dog være opmærksom på, at det mindst skal være til 20 personer. Hvis i er under 20 gæster til festen, så kan i stadig få catering, og vælge imellem to forskellige buffeter. 

Slip for at vælge – bestil en omgang buffet

Hvis du til gengæld bare skal ud og spise for en aften i restauranten i Horsens, kan du vælge at nyde din aften med Tian Fu luksus buffet. Der er Peking suppe til forret, en sushi bar med Nigigi, Hoso maki, Uramaki og meget mere. Ved hovedretten er der over 20 forskellige varme kinesiske retter. Her er der også mulighed for at få Mongolian Barbercue med fire forskellige slags kød, forskellige saucer, salatbar og frisk frugt. Der er selvfølgelig også dessert herefter, med en masse forskellig is og lækker kaffe. Ved buffet er det gratis for børn under 3 år, og kun den halve pris for børn under 12 år.