Plakater bliver trykt

En plakat er defineret som et opslag med noget information eller en reklame på. Det kan f.eks. være en kunstner, som har lavet en plakat, hvorpå kunstneren har malet et motiv af f.eks. en blomst. Der findes 3 former for den måde, en plakat kan blive til på. Den kan blive malet. Her er det altså en kunstner, som maler det motiv, som skal være på plakaten. Det kan også være tegnet på.
Derudover kan man skrive på en plakat. Dette kan gøres med en kuglepen eller blyant, eller hvad man nu ellers har som kan skrive.
Sidst men ikke mindst er trykt på. Dette er klart den mest anvendte metode. Det gør det muligt at producere en masse plakater, med det samme motiv eller citat. Der bliver produceret rigtig mange plakater af fodboldstjerner. Mange børn og unge ser op til disse stjerner, de ønsker at blive ligesom dem. De anskaffer sig så en plakat med et billede af fodboldstjernen.
Der findes også plakater med heste, som henvender sig mere til piger. Her er det altså et fotografi, som man har overført til en pc, og derefter redigeret det, og derefter printet en masse plakater med samme motiv. Når plakaterne er trykt, vil de derefter blive delt ud, til firmaer som ønsker at sælge dem til forbrugerne.

Plakater i hjem og på job

Det smarte er, at de kan hænges op overalt, og de fås i alverdens forskellige farver og motiver. Der er altså en stil, til hver sit hjem. Temaet på arbejdet er måske blå, så på arbejdet har man anskaffet sig nogle blå, med et motiv af den blå himmel og det blå hav. Derhjemme er man måske mere til de grønne farver, så man har fået bestilt en masse skønne sommer plakater. På den måde, kan plakater altså bruges alle vegne. Det kræver blot noget klisterbånd eller elefantsnot for lige at hænge dem op. Nogle plakater har også et lille stykke tape i hjørnet, så man ikke selv behøves noget som klistrer, for at hænge dem op. Prisen er også meget varierende. Hvis man køber produkter som er malet af en professionel kunstner, vil prisen også være langt dyrere, end hvis det blot er et fotografi, som er blevet trykt over på opslaget, og produceret i massevis. Der er altså noget for enhver smag og til enhver stil på job som i hjemmet.