Sådan finder du en tandprotese der holder

Skal du have en ny tandprotese i munden er det klart, at du ønsker at få en som holder. For jo længere tid din protese holder, jo længere tid går der før den skal udskiftes. Og dette kan i det længere løb gøre, at du ikke skal bruges så mange penge. Skal du have en god tandprotese er der derfor forskellige ting som du skal kigge efter.

En tandprotese skal fremstilles ordentligt

Det kan være en hel videnskab at få lavet en tandprotese da det er et stort arbejde. Der er mange detaljer, der skal tages højde for og det kan gøre, at det ender med at tage lang tid. Man kan på mange måder sige, at det er et lille håndværk der skal laves. Man kan sammenligne det at lave en tandprotese med at lave et hus, et køkken eller et badeværelse. Og ligesom man kan finde forskellige håndværkere, der skal lave noget i ens hus kan man også finde forskellige tandteknikere. Du kan lære mere om hvad du skal være opmærksom på når du kigger efter en tandprotese her: http://www.rixtandteknik.dk/tandproteser/

 

Blandt andet kan du overveje følgende når du er ude for at lede efter en ny tandprotese:

  • Hvordan den fremstilles
  • Hvor stor erfaring tandteknikeren har
  • Hvilke materialer, der anvendes
  • Andre erfaringer.

 

Sørger du for at være opmærksom på nogle af disse ting kan du ikke gå helt galt i byen. Der er også forskellige ting, som man skal leve op til hvis man laver en tandprotese. Blandt andet skal man sørge for, at man lever op til kravene fra Lægemiddelstyrelsen. De har en lang række krav, som det er vigtigt, at enhver tandtekniker lever op til. En anden ting du dermed skal kigge efter når du leder efter nogen der kan lave en tandprotese er om de lever op til disse krav.